Everywhere.blogg.se är !

Tjena tjena..

Mikka är här och gästbloggar lite eftersom Anna har fullt upp med att göra pastasallad. Egentligen borde jag vara en god kompis och hjälpa till, men icke.

Jag och Anna tjötar lite mellan varven då jag tänker på vad jag ska skriva och hon vad hon ska skära upp till salladen, då hon helt plötsligt säger:

Anna: Mikka jag vet vad du kan få ge mig i födelsedagspresent!
Mikka: Vaddå?
Anna: Jordgubbar, avocado och paprika :D.
Mikka: Du är konstigt!

Ja för min del blir det inte så dyrt om det är det hon önskar sig! haha.

Ikväll blir det sjöboden med lite kompisar, grillning och pastasalladen. Chillar även med lite cider. Mysigt som tusan!
Nej nu ska jag ta och hjälpa till istället för att sitta här och slöa. Ha det gött alla Annas läsare! <3

Ps. Jag ska hälsa från Anna att bilder på bebisen och de fina mammabrösten kommer innom kort! ds

Hahaha

Ska precis åka hem till lägenheten efter dagens historia lektion, jag fick VG+ på förra veckans prov, yeeey:D

Men nu till sak. Mikka sitter brevid mig och har ont i magen.. Så säjer hon såhär; Ååh det känns som att jag är en katt som ska hosta upp en hårboll! Mohahahahah! Stackarn...

 
Ser ni likheterna;) ?

Ojdå, fredag igen

Yes, vad tycker ni om min vecka som gott då? Nu har det redan gott en vecka, och jag skäms... Jag vet att jag inte skrivit nått denna vecka! Fyyy..

Veckan som gott har varit allt annat en lugn! Igår gjordes det fruktade Nationella provet i matte B. Det känns så sjukt skönt att det är över nu! Men idag har jag trafiklektion klockan 3, och till dess ska jag ha pluggat in ca 300 sidor, palla va jobbigt!


Men nu först ska jag skriva klart lite fakta om berlinmuren, sen blir det att åka till lägenheten med Mikkapikka, Petra och Cissi, (får se om det blir någe plugg)


Senare ikväll blir det chill och dill on the hill med Jusse, Mikka och några andra från Hulebäck. Det kommer att bli en massa mys! :D


By the way, Idag skulle jag enligt en av våra tusentals planer varit påväg till Bulgarien med Mikka, Julia och Petra om det inte vore för att jag inte fick för mina käre padres:P Men om 2 veckor blir det ändring på detta! Jag fyller 18 den 10:juni och då fan kan jag  åka utomlands utan föräldras påskirft, mohahahahaha! Så den 16 juni hade vi tänk att åka, gäller bara att vi hittar någon bra resa med ett någolunda billigt pris! Ghaaa, va härligt det kommera att blir! :D (Om det blir av)


Och du, älskling om vi får ihop det då vet du att jag inte hade haft något emot att ha med dig oxå:) Tvärtemot!

Ha de grymt! En trevlig helg på er från mig<3

Fredag

Nu är det fredag och jag sitter på trafiklektionen. Idag blir dett till att jobba med astra, seegt som fan! Men provet är iaf avklarat och det kändes som att det gick bra, att plugga lönar sig! :)

Ikväll vet jag ännu inte vad som händer.. Myskväll med vattenpipa och singstar hos Petra, Sara, Mikka och några fler eller hyrafilm kväll med Kimpan. Hur som helst så ska jag imorn gymma klockan halv 11, sedan så ska jag och Mikka åka hem till Asperö och fixa iordning lite gott inför lördagens myskväll! Det kommer att bli en massa trevlig kväll! :)  Får dock se hur 8 personer ska få plats i sjöborden min, det löser sig nog!

I sommar blir det till att festa vid sjöbordana i smögen. Strosa runt med nice folk på smögenbryggan - det är sommar! :D


Var på stan på håltimmen förut, jag hittade en massa fina kläder, men minaa pengar har inte kommit in på mit konto än, varför detta underar jag, hm.. Men jag hoppas att de kommer in senare ikväll så att jag köpa mina plagg imorn. Skulle vara kul att ha på sig något nytt och snyggt!

Nu ska jag ta tag i astra och försöka klara A delen..

Ni får ha det så fint! Hoppas att ni mår bra:) <3

Slut pluggat för idag

Vet ni vad, sen jag skrev här sist så har jag suttit bänkad med min historia bok, jag har alltså pluggat i ca 9 timmar! Pju hur orkar jag!

Nu är jag helt slut.. Men jag tror nog att jag har lärt mig lite iaf;) Jag vet iaf att det är riktigt mycket som gjort mig upprörd under kvällen, kristallnatten, attentatet i hamburg, hitlers grymma övertalningförmåga m.m! Fy vilken hemsk tid!

Nu ska jag krya ner i min säng och drömma om hur bra det kommer att gå på provet imorn! Ni kan ju tänka på mig runt 8 snåret;)

Hur som helst.. när provet imorn är över, då börjar en underbar helg! Längtar tills imorgon när klockan är 10, då är provet över! :D Och fint väder är det lovat tills imorn, blir det shorts kanske?

God natt och sov så gott, dröm någe fint:) <3

Tinitus

Läskigt, jag hittade ingen klocka som tjöt i huset! Men det låter fortfarande i mina öron.. Not funny!
Kände mig som en idiot när jag sprang och vred och vände på alla klockor för att se om de lät!


Shiiiser vad jobbigt det är! Stackars de människor som Alltid har ljud i öronen.. Fy va jobbigt.. Lider mer er även, om man nog inte kan fatta hur jobbigt det är.. Det sjuka är ändå att man nog lär sig koppla bort det hyffsat! Vi får väl se hur länge det kommer att sitta i denna gång=P


Filmtips

Haha, jag satt precis och kollade igenom mina senaste inlägg i bloggen.. De gånger jag har sagt att jag ska kolla åp film, så har det ju inte varit några höjdare direkt!! Vill bara varna er så att ni vet att jag ser på "bra" filmer oxå! Men som jag någon gång innan nämnt, det är ju underbart att ligga och skratta till en high school film innan man ska sova!

Men imorgon då ser jag framemot en mysig filmkväll, med massa film och gott. Jag tänkte att du och jag skulle ha det Kim, så hoppas du är med på min lilla plan;)

Hur som helst, är det någon som har förslag på filmer som är bra? Det behöver inte vara nya filmer!
Jag gillar allt ifrån Astrid Lindgren filmer till  skräck av Stephen King! Det är bara att tipsa på!


Nu ska jag se om det är jag som fått tinitus eller om det är en klocka som låter någonstans i huset!

Tjoo på er<3

Torsdag - media festivalen

Tjaa!

Idag vaknade jag av att Kims mobil alarm ringde klockan 07:00.. Vilket var konstigt, för på kvällen innan hade jag ställt min egna mobil.. Men efter att jag vaknat till ordentligt så kom jag på att jag nog "gick i sömnen" inatt. Jag kommer ihåg att jag vaknade och behövde gå på toa, klockan var då halv 4 på morgonen. Väl inne i sovrummet igen så såg jag att min mobil låg och lös, jag fattade inte varför så bestämmde mig för att kolla närmare på saken.. Den var inte på, men inte heller avstängd - jag vet inte hur många gåner jag försökte trycka på on/off knappen.. (utan resultat) Jag kämpade vidare och minns hur jag tryckte överallt på mobilen, jag testade till och med att dunka den i golvet, meeen inte heller det funkade..

Hur som helst så hade jag väl då varit smart nog för att räkna ut att min mobil kanske inte skulle komma att ringa, så jag ställde då Kims istället.. Bra Anna!

Det är sjukt vad man kan göra mycket dumt när man är trött, iaf jag! Haha, jag minns en annan gång när jag hade varit en hel vecka tillsammans med Kim. Men sen när jag skulle sova utan honom, då var det jättetomt! Så på natten när jag vaknade och såg att han inte låg brevid mig, då tänkte jag att han kanske hade blivit kidnappad.. Jag minns hur jag började ropa efter honom, jag lyffte på kudden, kollade under sänge.. Till och i garderoben kollade jag, men gissa - Han var inte där=P

På morgonen därpå undrade jag varför kläderna i min garderob låg i en stor hög.. Men efter en liten stund, då kom jag på vad det va jag hade gjort under natten. Tänk att jag då när jag i frustation letade efter honom tyckte det var heelt normalt!


Idag var deet mediafestival på Biograf Draken. Festivalen var för cybergymnasiet GBG. Det är elver i mediaklasserna årskurs 2 och 3 som tävlar med sina bidrag. Det var riktigt kul att se måste jag säja! MItt bidrog sööög dock totalt! Jag hade gjort en musikvideo med två andra tjejer i klassen.. Men jag tyckte väl aldrig att idén var så jäklabra, det var mer ett sånt där jobbigt arbete som man bara ville få överstökat! Hur som helst så var det trevligt! Det var många riktigt bra arbeten!

By the way, Gissa vem som var med i jurryn;) Ingen annan än Harald Treutiger (jag vet vart han bor) Haha!

Kan man annat än tycka om honom eller!?
Han har iaf göteborgs góaste dialket;)





Ha de kalasfint, nu väntar historia plugg, önska mig lycka till:) <3

Natti natti onsdag!

Nu har jag äntligen fått in lite av historia sidorna o huvudet på mig, bra gjort anna!

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på denna film med Kim.
Det känns som det har blivit endel oseriösa filmer de senaste gångerna vi har bestämmt oss föra att kolla film, haha! Men lite high school komedi är väl aldrig fel, eller!?

Imorgon ska jag upp extra tidigt för att hinna fixa naglar och annat småpill.. 

Nej nu ska jag ta tag i min kväll så att jag tillslut kan få min skönhetssömn(A)

God natt på er, sov så gott! <3 

Paulo Nutini

Vad ska man säja, han är iaf grym! Har ni inte lyssnat på hans musik så är det ett måste att tanka ner hans album!

 
http://youtube.com/watch?v=hmbUNF1Q4R8 <3

Lista

1. Hur gammal är du om fem år?
    23 år!

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
     William

3. Hur lång är du?
    167cm

4. Vilken är den senaste filmen du sett?
     Räknas Morden i midsommer?

5. Vem ringde du senast?
     Kim

6. Vem ringde dig senast?
    Kim

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
     Nu är jag äntligen på bussen!
   
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
    Beror på, lättare att ringa, men slappare att sms:a

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
    Gifta

10. När såg du senast din mamma?
       Imorse

11. Vilken ögonfärg har du?
       Blå/gröna

12. När vaknade du i dag?
      Åttasnåret

13. Vilken är din favoritjulsång?
      White chrismas, & All i want for chrismas, samt vi tänder ett ljus i advent.. Plus måånga fler

14. Vilken är din favoritplats?
       Kims famn

15. Vilken plats föredrar du minst? 
       Ett specifikt rum som jag alltid måste gå till när jag är på sjukhuset!

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
       Då har jag precis flyttat tillbaka till GBG från STHLM, förhoppningsvis kanske det ligger ett barn i min famn(A)

17. Vad skrämde dig om natten som barn?
       Döden

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
       När Benjamin med sina ballonger och girlanger stod helt ensam på Järntorget och visslade i sin vissepipia  
       som han hade runt halsen,
       (han tog studentetn idag)

19. Hur stor är din säng?
       110cm... tror jag

20. Har du stationär eller bärbar dator?
      Just nu använder jag 1 utav de 3 bärbara

21. Sover du med eller utan kläder på dig?
       Beror på ett och annat

22. Hur många kuddar har du i sängen?
       4 st

23. Hur många landskap har du bott i?
       Ett, Västra Götaland

24. Vilka städer har du bott i?
       Göteborg

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
       Skor, men älskar att gå barfota på sommaren!

26. Är du social?
      Absolut, det tror jag! När man känner mig iaf!

27. Vilken är din favoritglass?
       All sorbe, gärna hallon

28. Vilken är din favoritefterrätt?
       Blåbärspaj eller sorbeglass

29. Tycker du om kinamat?
       Ja, men jag föredrar thaimat!

30. Tycker du om kaffe?
       Nej usch, det ger bara gula tänder!

31. Vad dricker du till frukost?
       Vatten, det sätter igång ämnesomsättningen;)

32. Sover du på någon särskild sida?
       Nope, rygg lr mage är det som gäller

33. Kan du spela poker?
       Ja, älskar poker

34. Tycker du om att mysa/kela?
       Med rätt person, det är klart!

35. Är du en beroendemänniska?
       What??

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?
       Japp, flera stycken, varav en av dem har samma namn som mig oxå;)

37. Vill du ha barn?
       Ja, många:P

38. Kan du några andra språk än svenska?
       Engelska och tyska

39. Har du någonsin åkt ambulans?
       Nope

40. Föredrar du havet eller en bassäng?
       Havet, om det är varmt och frächt!

41. Vad spenderar du helst pengar på?
       Kläder

42. Äger du dyrbara smycken?
       De dyraste jag har är några smycken från pilgrim, men den det är smycken värda priset!

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?
       Anna Phil, Desperate Housewives och tyvärr Andra Avenyn
       Sedan är jag även en sucker för Sanningens ögonblick=P

44. Kan du rulla med tungan?
       Ja då, iaf på mitt sätt!

45. Vem är den roligaste människan du känner?
       Roligast, det vet jag inte. Det beror på, men de som fått mig att vika mig av skratt flest gånger är nog
       Jusse och Mikka

46. Sover du med gosedjur?
      Nope, men en gossekudde jag fått av kim, det står jag älskar dig, på den

47. Vad har du för ringsignal?
       Someday, med flipyde

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
       Många

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
       En kudde

50. Flirtar du mycket?
       Kanske lite för lite, men när det görs så är det med pojken min!

51. Kan du byta olja på bilen?
       Haha, tror aldrig jag skulle våga försöka

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
       Inte körkort ännu

53. Vilken var den senaste boken du läste?
       Haha, det var nog Carolina Gynnings självbiografi eller Små citroner gula

54. Läser du dagstidningen?
       Händer att jag läser Metro och GP

55. Prenumererar du på någon veckotidning?
       Nope, men brodern min prenumererar på KP, en tidning att älska!

56. Dansar du i bilen?
       Varför skulle jag?

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
       P3

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
       Grattis önskar Anna

59. När var du i kyrkan senast?
       Det var nog förra månade, hade en spelning då:)

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?
      Ann-Sofie!

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
      En natt tror jag:P haha

62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?
       Det var Kim:) <3



Pjuuu, vad många frågor det var!


Nu ska det börjas igen!

Nu är det onsdag, och nu lovar jag att det från och med idag ska bli början på ett  mycket mer aktivt bloggande, och detta kan jag lova! (ska iaf göra mitt bästa)

I veckan händer mycket:
  • Mediafestival
  • Sola
  • Köpa cider
  • Fixa något "party chickt linne"
  • Träna
  • Plugga historia
  • Plugga matte
  • Göra körkortsteori arbete
  • Städa trappuggången
  • Fira Benjamins student
  • Shoppa snacks på Lidel inför lördagens chillkväll
  • Ta tag i alla planer som jag och somliga har

Usch, vad mycket det är som ska göras! Men någonstans måste man ju börja..
Jag funderar på att börja med att läsa igenom historia sidorna nu.

Meeeen, innan jag börjar plugga, så måste jag få i mig något, och idag blir det majskolv, GOTT!!!!




Ni får se till att ha det så bra, så hörs vi senare.. Som sagt, jag looovar att det ska bli bättre uppdateringar nu! <3


Oh så vackert!

Idag hade jag mitt tal i svenska nationella, jag fick MVG, yeey:)  Efter detta åkte vi till vallhalla för att bada med skolan. Jag skippade detta pga av min navelpiercing. Men efteråt då blev det till att sola, jag vet att det inte är bra de heller, men jag hade tredubbla plåster över piercingen:) Jag trodde att jag var smart! Men ack så dum jag är, jag räknade inte ut att del skulle bli en stor vit fyrkan  på magen. Oh så vackert! Not! Detta var inte snyggt! Hahaha!

Nu har jag precis skrivit klart min analys till ett trafikarbete som vi ska lämna in på fredag.

Jag var även på gymmet förut, värsta hörtig var jag idag:) Jag märkte en sak.. Om man går på bandet på nivå 1 i 7,5 km i timmen så bränner man ca 6 calorier per minut.. Men jag gillar att gå i motstånd, så jag höjde till max så att det blev som en stor uppförsbacke, jag kan säja så mycket som att 300 kalorier brände man snabbt! På en minut brände jag i genomsnitt 12 kalorier, detta kallar jag grymt;)


Jag älskar dessa tuggummi, vilka barn minnen!


Nu så ska jag försöka tigga till mig lite pengar till tuggummi av min käre kim:)


 Ha det så bra:) <3

Avocado

Sitter och skriver på ett tal jag ska hålla på morgondagens svenskalektion, talet ska handla om otrohet! Hur som helst så sitter jag och tankar ner lite musik oxå, till detta så äter jag Avocado.. Shiizer va gott de är! Har du aldrig käkat de, så måste jag tipsa dig om det! Med citronpeppar lr örtsalt blir det en massa gott! 

Jag tror nog jag snackat om avocado innan, men va tvungen att säja det nu=P

15_dec_musik_redigerad_1_1197882196_10823.jpg

Hur som helst, har ni något förslag på bra musik så får ni gärna tipsa! <3

Strejk, ödlor, blod och guldplåster

Tjoho!

Nu är jag äntligen hemma! Det är som ni kanske vet strejk för färjorna i Göteborgs Södraskärgård. Detta drabbar dock bara två av öarna här, meeen självklart är en utav dessa öar just den som jag bor på! Det innebär att på morgonen så går inte den båt jag brukar ta till skolan, så antingen får jag gå upp en timma tidigare, lr så får jag komma 20 minuter försent med nästa båt. Jobbigt! Ännu segare är det när man ska hem, det går en båt klockan 11:55, men därefter går det nu ingen båt förän klockan 18:20, jäkla strejk! Tur att jag har en lägenhet inne i stan, tänk de som inte ens har de, va tusan ska dom göra alla dessa timmar då det inte går några båtar.

Än värre kom jag på nu, jag hade bokat in ett pass på mitt älskade friskissvettis, passet börjar halv 8. Men självklart går det ingen båt nu ju.. Så jag får helt enkelt låta bli, får väl gå ut och springa lr nåt, funderar på att kanske klippa gräsmattan=P Skit bra träning by the way!

Nog om strejken. Idag har jag varit duktig, jag åkte helt ensam till sjukhuset för att ta prover, ultraljudet blev inställt, blir ev på torsdag istället. Hur som helst så tog jag mina prover, ett snabbt stick i fingret, sen var det klart... tänkte jag. Men nej så var det inte, jag trodde det var sticket som skulle vara värst, men när de hade gjort de så började hon klämma ut blod ur fingret, usch vad det inte va skönt! Jag föredrar att bli stucken i armen!..

Men efter en stund så var jag klar, vet ni vad sköterskan sa då!? Här får du en liten leksak, och i samma veva satt hon oxå på ett guldigt plåster på mitt finger. Haha, tack sa jag och log, smått chockad. Varför fick jag en leksak!? Tyckte hon att jag såg så liten ut? Eller tänk om det rent av var för att jag var så duktig?.. Leksaken föreställde en salamander, den var grå med regnbågsfärgerna på, dessutom glittrade den oxå!
image162
Kunde jag inte fått nått sånt här ballt plåster! :O

Nu så ska jag baka lite bröd tänkte jag:) Inte bestämt mig för vilken sort jag ska göra än, förslag? Det ska helst vara grovt:)

Ha de fint alla ni! <3

Blodprov

God morgon på er! Hoppas att ni har sovit gott:) Själv sov jag väl sådär inatt.. Nu ska jag skynda mig för att åka till sjukhuset och ta blodprover å en massa sånt..


Hoppas ni får en grym dag:) Vi hörs senare<3


Passionsfruk

Nu sitter jag här hemma hos Kim och vi ska snart se på en film som heter : Blond and Blonder


Jag tror att den är skiit bra! (not) Men det blir nog trevligt:)

Till snacks har jag idag en passionsfrukt och evian vatten, goott!:D

Sov så jättegott, så hörs vi imorn! Önska mig lycka till, jag ska till sjukhuset och ta blodprover å sånt imorn! <3

Stolt Kär Tönt

Haha, du som skrev att det bara är töntar som är kära.. Jag tar det inte så särskillt allvarligt.. Men undrar bara vad det är som får dig att säja nått sånt?

Som jag svarade till dig så är det iaf så att om man nu tvunget måste vara en tönt för att få vara kär..? Då är jag Världens Stoltaste Kära Tönt!


image160





käär:)

image159

Sko fynd!

Gissa vart samtliga skor kommer ifrån! Om jag säjer så, ingen av dessa skor kostar mer än 300 kronor;)

    
 Visst hade den vita pumps skon varit snygg i svart!

vad har du för medlemsnivå?

Om man går in på statistik och kollar hur många kommentarer o sånt man har fått, så står där "medlemsnivå" vad finns det för olika, vad står det på din?

test

HAR DU NÅGONSIN

Blivit kysst:
Jaa

Ätit sushi: 
Oh ja, senast i lördags, älskar sushi!

Stått på scen: 
Ett antal gånger

Blivit dumpad: 
Nope

Varit ihop med någon som varit otrogen: 
Nope

Varit med om en bilolycka: 
Inte vad jag kommer på, jag satt på en buss som krockade en gång däremot..

Klättrat på berg: 
Jaa, en massa gånger

ANTINGEN ELLER

Kallt eller varmt:
Varm, men lagom är bäst

Spets eller satin:
Spets

Blått eller rött:
Blått (rosa)

Regn eller snö: 
Hm, svårt.. Blir nog ändå snö 

Ull eller bomull:
Bomull

Rosor eller tusensköna: 
Rosor

Vår eller höst: 
Höst

Historia eller vetenskap:
Vetenskap

Matte eller engelska:
Hatar båda! Blir nog ändå matte

MOTSATTA KÖNET

Gillar du någon just nu från det motsatta könet:
Klar jag gör, jag älskar min pojkvän!

Vet den om det:
Det får jag verkligen hoppas! Jo men det gör han.

Gillar någon annan dig just nu:
Jaa, med all den kärlek som jag får av Kim skulle det vara konstigt om han inte tycket om mig

Vad tittar du på hos en man:
Utstrålningen

INOM DE SENASTE 48 TIMMARNA

Har du haft ett seriöst samtal:
Japp

Kramat någon:
Min pojkvän, lillebror och mamma samt pappa.. Oj vad jag kramas!

Kommit sams med dina föräldrar:
Har inte bråkat med dem, så det har inte varit aktuellt att reda ut nått=P

Bråkat med en kompis:
Nej, jag har bråkat med en person en gång i hela mitt liv.. Inte den typen som orkar lägga energi på sånt! Tar heller itu med det innan det blir för stort..


Gör testet du med i kommentarer.. <3


Aaj!

Jag har så sjukt ont i min mage.. vet inte vad jag ska ta vägen just nu.. Känns som knivar som drar ihop magen.. =(
Jag brukar tåla en heldel magont.. Men detta gör ont! Tänk er mensverk utan mens och ihållande!

Tips på vad som hjälper mot magont!?

By the way, en gång när jag var sjuk i magen och skulle göra ultraljud, då kunde de se att det var en stor svullnad i tarmen. De gemförde det och sa "Om man mäter en normal tarm så är den rund som en pingisboll, men din ser mer ut som en svullen tennisboll!" Haha, de ni=P


Hoppas ni mår bra och har en bra dag! <3


smoothierecept

Jag älskar glass, men kan inte äta vanlig glass gjord på mjölk. Så det blir en del sorbeglass för mig.. Ett bra altenativ som man kan göra hemma och som är minst lika gott det är min hemmagjorda smoothie:

En portion

1 st banan
1 dl frystabär (
frysta gör att det blir mer glassliknande)
1 ½ msk socker

Sockret går att skippa, jag brukar göra det íbland, det är lika gott, fast en aning surare. Om man vill servera detta till effterätt så är det toppen gott med lite mjölkfri outyglass. Jag har även i andra recept läst att man kan lägga i lite yoghurt för att få en mer rinnig konsistens. Men gör man dett så är det inte längre en "Anna smoothie"

Lycka till, säj gärna till om du har någe annat lätt liknande recept! Älskar att stå i köket<3


image153

Victoria secret

Jag älskar www.Victoriassecret.com. De har en massa snygga kläder, och är man några stycken som beställer hem ihop så blir det inte alls så dyrt! Värda pengar iaf.. Här nedan kommer lite favvoriter från mig:

     
    

Bikinin, den helvita klänningen och sebramönstrade klänningen är mina abosuta favvoriter.. Nu vet ni vad jag önskar mig i 18års present, det är ju snart;)

By the way, av min käre mor och far kommer jag antagligen bland annat få en utav nedstående cycklar:D

 



Jag har inte bestämmt mig om vilken jag helst vill ha, vilken tycker du är snyggast? 
  Nu ska jag gå och käka min hemmagjorda smoothie:) Recept kommer sen<3


Posh = ett kakmonster..?

Jag var inne på aftonbladet.se imorse, hittade då denna nyhet. Jag vet inte vad du tror, men att gå från sojabönor och sjögräs till en såkallad "kalloribomb" -muffins, jag har svårt att tänka mig detta.. Men himla tur har Posh, då hon slipper baka själv, vilken underbar vän Heide måste vara, bakar och fraktar muffins för 12.000 i månaden - äkta vänskap..?

 "Posh får en kaloribomb hemskickad varje vecka LONDON. Trådsmala Victoria Beckham har blivit ett riktigt kakmonster. Bakom förvandlingen: supermodellen Heidi Klum. Posh har fått en årsförbrukning muffins av sin nyfunna väninna.Varje fredagseftermiddag sedan en månad tillbaka levereras tolv rejäla bakverk till familjen Beckhams hem i Los Angeles. Det är supermodellens smakfulla födelsedagspresent till Posh, som fyllde 34 den 17 april. Tolv mufins åt gången Gåvan kostar tyskan 12 000 kronor, men det är väl investerade pengar.

- Eftersom Victoria får tolv muffins varje gång räcker det även till David, de tre sönerna och personalen. Heidi är väldigt populär hos familjen Beckham, säger en källa till Daily Mail.

Enligt tidningen har Victoria Beckham tidigare hållit sig till en kost bestående av sojabönor, sjögräs, jordgubbar och vindruvor. Kaloribomberna ska få Spice Girls-stjärnan att gå upp i vikt. Förtjust i sin present - Den senaste tiden har hon inte varit lika noga medvikten. Hon och David vill ha ett barn till och för att det ska bli så behöver hon gå upp i vikt. Hon har ökat kaloriintaget och muffinsen fungerar bra. Hon är förtjust över Heidis present och ser fram emot leveranserna. Hennes favorit är en chokladmuffins med chokladglasyr och bitar av mörk choklad, säger
källan till Daily Mail."
                                                                                                      
När jag läser den här texten så tänker jag.. Vem bryr sig!? Men om sanningen ska fram så är det nog många som bryr sig. Jag tror att tack vara alla media och publicitet av kändisar, så har man hos sig själv skapat ett beroende. Detta beroende tycker jag man kan kalla för " Kändiskåteri" Tänk dig själv.. Om du skule se en kändis ute på stan, lr utanför dit hus.. Skulle inte du med mesta möjliga krut i benen springa efter din kamera och dukumäntera situarionen? Kanske skulle du inte, men det skulle jag! Jag har kommit underfund med att jag är såkallad "Kändiskåt" <3

Skäms på mig!

Massa dålig uppdatering, jag vet! Men det har verkligen varit så mycket nu det senaste. Vet inte varför lärarna ger så mycket just nu. Har de gaddat ihop sig tro?

Men i fredags så var jag ju med Mikka på fest och firade Sara.. Det blev en toppenkväll, massa kul folk!
Jag tror jag nämnde något om fest hos mig till alla nästa helg.. Vi får se hur det blir med den saken=P Haha..
En annan grej jag lyckades med.. det var att starta varje mening med "grejen är den..." Självklar var det mycket annat genomtänkt som kom från min mun.. Bland annat : "Varför heter ostbågar ost?" Jag var även soppas smart så att jag sa " När jag har druckit så blir jag så jäkla onyckter" (Skulle säja onyttig) yeey, bra Anna!

Men självklar har jag inte tid att sitta här inne mer nu.. Jag måste plugga matte..
By the way, så tillhör jag fortfarande de som räknar på fingrarna! (stolt)


Jäkla matte
 Dumma matte
 Jobbiga matte
 Tråkiga matte
 Konstiga matte
 Oförstodda matte
 Felkonstruerade matte
 Svåra matte



Rackans, jäkla, dumma, jobbiga, tråkiga, konstiga, oförstodda, felkonstruerade, svåra matte - här kommer jag! <3


Helmer o Hugo - förklaring av namnet

Ni kanske ha undrat vart jag har fått namnet Helmer o Hugo ifrån? Isf läs detta för här komme n förklaring..

Jag och min vän Jusse firade midsommar och vi gick ner till fiskedammen, där jobbade två av våra andra kompisar. Vi såg en studdsboll som vi ville ha, men vi fick inte den. Så då smög vi in bakom skynket och tog i smyg varsin nallebjörn som hämnd. Dom blev våra maskotar den sommaren, (2006) Min döptes till Docktor Hugo, och Jusses blev Passient Helmer.
 
Här har ni en liten förklaring.. Jag vet dock inte hur jag kom på att bloggen skulle heta detta. Men nu  kan jag inte tänka mig någe bättre namn. Heja Helmler&Hugo!

image140
Hugo är han i docktorsrock.. Hans armar var nämnligen lite lösa, så därför fick han bära denna rock.. Så att inte ben och armar skulle gå av.. Nu hänger han i taket ovanför min säng.. Vad Helmer har för sig vet jag inte..
Jag hoppas att han mår bra iaf!

                                                                                                                                                   Ha det så bra<3

Imon är det fredag!

Yeey, nu är det bara en dag kvar till fredag! Imorgon kommer det att bli en toppen rolig dag! Sara fyller år, så det blir till att fira henne:) http://www.saraabc.blogg.se/ Men innan detta så är det skola, historia från klockan 8-10 håltimma till 15:00 men då ska mikka och  jag fixa, en massa! Pressent, kläder, dricka och fixa oss i partystämmning.. För direkt efter trafiken som slutar klockan 17:00 så bär det av till Sara.. (Ska träna på lördag morgon, klockan halv 11, undra om jag kommer att klara det)

Nu ska jag skriva ett arbete om säkerhetsbälte, jättekul! Depp...

Hade massa ont i magen förut, men åt en avocado, kändes lite bättre sen faktiskt:) Älskar avocado! 


Övriga i min lilla familj ska till huset i Fjällbacka idag, de ska vara där över helge, skönt! Alltid lika skönt att få råom sig själv lite, har ju kim oxå(A)

Fick reda på att jag fick alla rätt på en mattehemtänta vi haft. Yeeey, mattesnillen här har ni konkurrens!

By the way, vi fick välja kurser idag.. Jag valde Psykologi A, Företagsekonomi A och Svenska C

Nej, nu ska jag plugga! Sköt om er! <3

Rumpanbar på spårvagnen

Jag kom precis hem från ett MRL pass på Life. Mutcho kul, men jobbigt! Har träningsverk i benen sen igår.. Å det kommer inte bli bättre till imorn, kan jag loova! Skulle gå av spårvagnen förut, jag höll på att ramla ner för trappan, det gjorde så ont! Haha, skulle inte förvånat mig om jag skulle gjort de=P

Kom på en rolig händelse på tal om spårvagn=P
Jag hade varit o hyrt film inne i stan med Jusse, vi åkte in i mjukiskläder. Då mina mjukisbyxor var smått förstora.. När vi var klara inne i affären så ser vi spårvagnen komma, så vi springer. Väl inne på spårvagnen så ska jag stämpla mitt kort, men jag ser att folk stirrar på mig ovanligt mycket, då märker jag varför- Min byxor hade åkt ner under min språngmatch! Haha, gissa om jag garvade!

By the way, såg en tjej på gymmet som var gravid, det är så sjukt snyggt att vara gravid, för det mesta!





Nu ska jag dusch och ta mig någonting att äta.. Undra vad jag ska ha på mig imorn.. Min garderom är helt uttjötad nu! Usch vad jag inte gillar den just nu...

Men ni får ha det så bra, sov så gott:) <3

helmerohugo i färgtoner, vackert!

image139

Photoshop lektion i skolan

image138
Min mycket vackra bildanimation=P ( Å ja det är meningen att haren ska försvinna)

Jäkla desperate housewives, va!

Ghaa! Jag blir galen när avsnitt och serier slutar så som dagens avsnitt av desperate housewives! Shit va jobbigt! Önskar att man skulle kunna spola fram tiden en vecka.. Då skulle jag äntligen få reda på hur det gick för Tom och barnen, samt Carlos! By the way, så skulle jag oxå ha matteprobet överstökat, ska ha matte b prov på tisdag, uusch!

En fråga: Är Gabys förra man president lr guvinör? En liten fråga bara, bråkade precis om det här hemma=P

image137
En kokbok som jag vill (läs; måste) ha! Älskar att stå i köket, och den här
boken verkar ju hel toppen, visst vill man ha den!

Nu ska jag hoppas in i duschen efter ett skönt pass på gymmet! Blir inte så mycket mer skrivande idag, datan laggar en massa.. Tar typ timmar att uppdatera!

Sov så, själv ska jag få en extra lång skönhetsömn då jag börjar först 12 imorn;) <3




Chrons sjukdom

Tjoho!

Nu är jag hemma hos Kim, missade den jäkla spårvagnen, gha! Nästa båt går inte förän om en timma, segt!
Skoldagen var idag bra, dock hade jag inte sovit mycke inatt, vet inte vad det beror på, magen tror jag...

Jag lovade igår att jag skulle berätta lite mer om nin kroniska tarmsjukdom, so here it comes:

När jag var 12 år så dog min mormor som oxå var en bästa vän, det var mycke jobbigt! Jag började få ont i magen varje dag, jag kunde inte äta och jag gick ner ca 7-10 kg.. Jag stog stilla i växten i nästan 2 år. Tillslut fattade även mamma o pappa att det var något som inte stämmde, så vi åkte till sjukhuset. Där fick jag ta (om jag minns rätt) 12 rör med blod för att se om de kunde hittan någe fel. De gjorde de!

Jag fick dagen efter åka till en annan avdelning för att träffa en läkare, han konstaterade att jag hade en tarmsjukdom som påverkas av stress, depp och sömnbrist. Det är en sjukdom man har hela livet, men man är inte alltid sjuk. Jag minns att jag har varit sjuk 4 ggr. Första gången var nu när jag precis fick reda på det. Jag fick då ha en sond (slang) som gick genom näsan o ner i magsäcken, genom den fick jag näring i 8 veckor. Jag fick alltså inte äta vanlig mat på 8 veckor, inte ens halstyabbleter! Det var till en början väldigt jobbigt, men efter ett tag vande man sig.. Självklar var det inte lätt i skolan med folk som hela tiden ställde frågor..

Två av de andra gångerna som jag var sjuk fick jag äta cortison tabletter. Det pågick i nästan 1 år. Under den tiden svullnade man upp i kroppen pågrund utav vätska. Det var inte kul, tänk dig att gå upp massa i vikt utan att du ens har mataptit o äter...

Men senast jag blev sjuk var när min komipis dog i Tsunamin. det var sjuk jobbigt o hemskt, obeskrivligt! Vi hade "känt" varandra sedan vi föddes. Han var där med sin familj och 3 utav 6 familjemedlemmar dog.. Kommer aldrig att glömma när jag fick beskedet...

Men nu harj ag mått helt okej ett bra tag, ca 2 år. Det är oxå tiden jag varit tillsamans med Kim. Det på verkar något så otrligt mycket med hur man mår psykiskt. Och nu mår jag ju bra psykiskt, viket är underbart!

Jag måste bara bli bättrer på att ta min medicin, ska ta 15 tabletter om dagen... Jag tar 9 st.. NOT GOOD!

Skulle vara kul om någon med samma sjukdom hörde av sig.. Känner inte en ända persom mesd samma sjukdom...

Men nu måste jag springa till spårvagnen - igen..

Hörs senare, berättar mer då<3

Roliga bilder!

Haha, satt och kollade igenom några bilder, tagna för typ 3 veckor sen. En fotoupg vi hade i skolan. Här kommer några bilder som en godnatt hälsning från mig:)

    
 Haha, spana in hur Mikka sitter;) Som en go liten gubbe..
Smidig som få..
   Tittut!

Natti natti, sov så gott! Tänk på mig o önska mig ett "Krya på dig Anna"  Så hoppas jag självklart att ni mår bra<3

öööh..

Nu är jag hemma efter en heldag på stan! Först var jag och framkallade några afficher jag gjort till mamma, sedan biblioteket, minzo, ginatricot, MQ, Åhlens och HM. I shoppingpåsarna hammnade följande:

* Bikinin jag förut pratade om.
* Nageltippar som blev toppenbra!
* Strumpor
* Broderat gräddvitt linne

Sedan tog mina krafter slut, och mina fötter var helt förstörda! Så efter 5 h så var jag hemma igen:) skönt!
Fast allt känns inte bra, jag vet inte vad det är.. Men någonting är det iaf,, Som en stor klum i magen som bara drar runt i mig. Jobbigt.. Det känns som ett stort gap i magen, tyo "öööh" Jag hoppas inte det är min mage som krånglar nu igen. Har nämnkigen en kronisk tarmsjukom vid namn "Chrons" tror inte ni känner till den. Men jag hinner inte berätta nu, lovar berätta mer om den imorn!  Måste plugga nu=(

Ha en trevlig kväll! <3

By the way, kameran ville inte fungera idag heller.. Men jag lovar att bilder på mina inköp kommer så fort det fungerar! )

Tack Mikka!

Mikka, grym du är! Tack så jättemycke för att du fixar med bloggen åt mig, vet att den inte är klar än, men tack iaf♥

Gå in på hennes blogg o se hur  hon har gjort om http://everywhere.blogg.se 

Massa bilder från långhelgen!

"Borta bra, men hemma bäst!"    Visst stämmer väl detta rättså bra! Den ända gång jag kan tycka att det inte har stämt det var när kim bodde i STHLM och jag var tvungen att åka ifrån honom varje helg, då var det inte "borta bra, men hemma bäst" som sas i mitt huvud..


Just nu är jag så sjukt trött, åkte tåg i 2½ h från ett försenat tåg från HBG - GBG. Vi hade råkat boka biljetter utan sittplatser, mindre kul!

Men jag tänkte för att komma igång iallafall så lägger jag upp lite bilder från resan.. Blir mer förklaring om vad som hänt under helgen imorn! :)

Här följer några bilder med kort förklaring:

Vi spelade "Göteborg Monopolet" 4 ggr under helgen. 
Var av jag vann 1 utav de gångernaimage91














Här ute på verandan så satt vi och åt frukost varje morgon
image92

Här är lite småbilder på husen på våran gård i Helsingborg
   

Dag 1 bestämde vi oss för att ta en cyckel tur till Höganäs, dag 3 blev det av.. 
                                                                                                                                                                               
   Det är två äldre damcycklar som jag och Kim brukar använda, men denna gång fungerade ingen av dem. Den röda som jag brukar ha hade ett sprucket däck, och den oranga som kim brukar ha lyckades han pumpa isönder, klant♥   
Det återstod nu bara två herrcycklar som är allt annat en nya, frächa, och sköna! Men men, tillslut bar det iväg, jag fick en cyckel som var blå, den hade en vit text på sig där det stod: "blåblixten"  Haha, fyndigt namn!
                                                                                                                                                                                             
                                                                                                                                                                                                     
 På vägen hem så kom det en tjock dimma, men vi passade ändå på att äta en glass innan vi bar oss hem igen. Väl hemma så stannade vi till på tillhörande strand och tog lite bilder:)      
                                                                                                                                                 
                                                                                                                                                                       
Det blev både mycket av god dricka och god mat.. Nedan kommer bilder där ni får se mina tappra försök att hjula o stå på huvve!




 
Vi gjorde jättegoda lax rullar med rökt laxpastej och gräslök i
Till detta hade vi oxå majskolvar och grillad oxfilé, mums!

Här ser ni mig i acction!
        
Kan ni hitta mitt huvud?

När vi skulle åka hem så var vi tvungna att stänga av vattnet, detta gör man i en jordkällare, gissa om där fanns spindlar!! 
Gissa vem det var som gick ner och fixade det, om inte jag!
     
                                   Spindlarna va Inte små!

Ja, detta blev en kort sumé av min lilla tripp til HBG, nu är jag iaf tillbaka och ska komma igång med att uppdatera igen! Dock så har jag ett jäkla matteprov på torsdag som jag inte visste om!.. Så blir mycket plugg i veckan, depp..

By the way, Jag har sätt världens snyggaste bikini på Åhlens, en svart bikini i märket WERA stockholm. Ska åka till stan o köpa den idag, visar bild på den sen!


Tack kim för en jättemysig helg♥


Hoppas ni får ett toppen vecka & att ni är nöjda med er helg! <3
                                                                                                                                     
  .                                                                            


Hej Anna.

Tjenare, Anna och hennes läsare!

Michaela här.. Som sagt är ju Anna inte hemma just nu hon kommer ju hem på söndagskväll gissar jag på. Därför tänkte jag vara snäll och fixa hennes header lite, dock vill det inte funka så som jag vill. Men nu börjar det bli sena natten och jag ska sova lite, får fixa det sista i morgon.

Hoppas du har det bra Anna. <3

RSS 2.0